Back

ⓘ Klubi Sportiv Teuta Durrës. 1991 -: KS Teuta Durres 1920: KS Urani 1946: KS Ylli i Kuq Durres 1949: SK Durres 1922: SK Durres 1930: KS Teuta Durres 1951: KS Pun ..




Klubi Sportiv Teuta Durrës
                                     

ⓘ Klubi Sportiv Teuta Durrës

  • 1991 -: KS Teuta Durres
  • 1920: KS Urani
  • 1946: KS Ylli i Kuq Durres
  • 1949: SK Durres
  • 1922: SK Durres
  • 1930: KS Teuta Durres
  • 1951: KS Puna Durres
  • 1958 - 1991: KS Lokomotiva Durres
                                     

1. Palmarès

  • 1993-94
  • Lliga albanesa de futbol: 1
  • 2n 6: 1931, 1992-93, 1994-95, 1995-96, 2006-07, 2011-12
  • Copa albanesa de futbol: 3
  • 1994-95, 1999-00, 2004-05
  • Finalista 6: 1957, 1974-75, 1993-94, 2000-01, 2002-03, 2006-07
  • 1995 no es disputà entre KF Tirana i KS Teuta Durres
  • Supercopa albanesa de futbol
  • Finalista 3: 1994, 2000, 2005,
  • Segona divisió de la lliga albanesa: 2
  • 1959, 1961
                                     

2. Enllaços externs

  • Teuta Durres a UEFA.COM
  • Albania-sport.com Arxivat 2012-04-19 a Wayback Machine.
  • Teuta Durres a Soccerpedia
  • Teuta Durres a Weltfussball.de Arxivat 2012-09-15 a Wayback Machine.
  • Web oficial Arxivat 2008-05-17 a Wayback Machine.
  • Albanian Soccer News
  • Teuta Durres a Transfermarkt.de
  • Web no oficial Arxivat 2008-09-15 a Wayback Machine.
  • Teuta Durres a EUFO.DE
  • Teuta Durres a PlayerHistòria.com
                                     
  • Korçë Klubi Sportiv Elbasani Klubi Sportiv Flamurtari Vlorë Klubi Sportiv Teuta Durrës Futboll Klub Kukësi Klubi Sportiv Besa Kavajë Klubi Sportiv Lushnja
  • KS Teuta Durrës 2006 KF Tirana 2 - 0 KS Elbasani 2007 KF Tirana 4 - 2 KS Besa Kavajë 2008 Dinamo Tirana 2 - 0 KS Vllaznia Shkodër 2009 KF Tirana 1 - 0 Klubi Sportiv

Users also searched:

...