Back

ⓘ The Vaccines és un grup de música londinenc destil indie rock format a Londres lany 2010. El formen Justin Young en veu i guitarra, Freddie Cowan la guitarra, l ..




The Vaccines
                                     

ⓘ The Vaccines

The Vaccines és un grup de música londinenc destil indie rock format a Londres lany 2010. El formen Justin Young en veu i guitarra, Freddie Cowan la guitarra, lislandès Árni Hjörvar al baix i Pete Robertson la bateria.

                                     

1. Discografia

Àlbums destudi
  • English Graffiti 2015, Columbia Records
  • What Did You Expect from the Vaccines? 2011, Columbia Records
  • Come of Age 2012, Columbia Records
  • Combat Sports 2018, Columbia Records
Àlbums en directe
  • Live from London, England 2011
EPs
  • Please, Please Do Not Disturb 2012, Columbia Records
  • Melody Calling EP 2013
Singles
  • Wetsuit / Tiger Blood 2011
  • Bad Mood 2012
  • Nørgaard 2011
  • Wreckin Bar Ra / Blow It Up 2010
  • No Hope 2012
  • Teenage Icon 2012
  • Post Break-Up Sex 2011
  • I Always Knew 2012
  • Why Should I Love You? 2012
  • All In White 2011
  • If You Wanna 2011
Banda sonora

Aparicions a videojocs:

  • La cançó "Wreckin Bar Ra Ra" la sèrie britànica SKINS cinquena temporada episodi 1
  • La cançó "Bad Mood" al videojoc Need for Speed: Most Wanted videojoc de 2012 de Criterion Games
  • La cançó "Wreckin Bar Ra Ra" al videojoc FIFA 12 de EA Sports i Electronic Arts

Aparicions a Sèries de televisió

  • La cançó "I Always Knew" al final de la segona temporada de New girl
  • La cançó "Wreckin Bar Ra Ra" la sèrie original de HBO® Girls.

Aparicions a pel lícules:

  • La cançó "Wreckin Bar Ra Ra" la pel lícula Love Bite 2012.

If You Wanna ", el tercer single de The Vaccines, del seu tercer àlbum What Did You Expect from The Vaccines? que va aparèixer al Regne Unit el 18 de març de 2011 sha fet molt popular, entre altres coses, pel seu ús en anuncis de Rimmel London lany 2012 i al nostre país per ser la cançó de lanunci dEstrella Damm en la campanya de lestiu 2014.

                                     
  • Els vacceus en llatí Vaccaei foren un poble de la província Tarraconense a la regió del riu Duero, a la vora del riu Esla. Els vacceus eren d origen
  • Institute of Medicine. Measles and mumps vaccines A: Adverse Events Associated with Childhood Vaccines Evidence Bearing on Causality. National Academy
  • Strategies: Comparing Inactivated and Live Attenuated Influenza Vaccines pdf en anglès Vaccines 3, 2, 24 - 04 - 2015, pàg. 73 74. DOI: 10.3390 vaccines3020373
  • prometedor per a la vaccinació en àrees subdesenvolupades del món. Hepatitis B vaccines WHO position paper Weekly epidemiological record, 40, 84, 02 - 10 - 2009
  • Rhacochilus vacca és una espècie de peix pertanyent a la família dels embiotòcids. Pot arribar a fer 44, 2 cm de llargària màxima. 9 - 11 espines i 21 - 25
  • Un vaccí recombinant o vacuna recombinant és un tipus de vacuna creat mitjançant la tècnica de recombinació genètica. Amb aquesta tècnica es crea un virus
  • equitable access to COVID - 19 vaccines Gavi. How COVID vaccines are being divvied up around the world Canada leads the pack in terms of doses secured
  •  339 354. DOI: 10.4269 ajtmh.1990.43.339. PMID: 2240362. Synthetic peptide vaccines World Health Organization. Melief, Cornelis J.M. van der Burg, Sjoerd
  • year Vaccines and Infectious Diseases: Putting Risk into Perspective 01 - 06 - 2000. Arxivat de l original el 24 November 2010.  Vaccines are the most effective
  • begins Covid immunization fight with COVAX vaccines en anglès 03 - 03 - 2021. AstraZeneca and Moderna vaccines to be administered in Saudi Arabia Argentine
  • Vaccaria hispanica és la única espècie del gènere monotípic Vaccaria pertanyent a la família de les cariofil làcies. És originària d Euràsia i Macaronèsia

Users also searched:

...